Industriële keuken op maat kopen bij Opmerkelijk

Een industriële keuken kenmerkt zich door ruimte, grove materialen en een stoere uitstraling. In tegenstelling tot modern keukens en design keukens waar alles tot in de puntjes wordt afgewerkt, staan in een industriële keuken oneffenheden en ruwe randjes centraal. De kracht van deze keukenstijl is om verschillende materialen, kleuren en type meubelen zodanig te combineren, dat er een gevoel van eenheid ontstaat.

Industriële keuken samenstellen.

Wij komen gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Uw huidige keuken en ruimte zal goed door ons worden bekeken zodat wij u goed kunnen adviseren in maten, kleuren en afwerkingen. Inmeten is gratis. Bij ons krijgt u 20 jaar garantie op de keukenkasten en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades. 85% van onze industriele keukens komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard keuken maar 7 jaar mee. Onze keukenkasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en verhogen de waarde van uw woning.  In onze showroom kunnen we u alle materialen laten zien en u kunt een rondleiding krijgen in onze meubelmakerij. Een maatwerk industriële keuken hoeft niet duur te zijn. Bij Opmerkelijk koopt u bij de bron.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Waarom een industriële keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een moderne keuken. Deze keuken is al verkrijgbaar
voor de opmerkelijke prijs van…

Meer rekenvoorbeelden van keukens?

Voor ieder budget een industriële keuken

Wij bouwen industriële keukens voor elk budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget.

Levering van uw industriële keuken

Wij plaatsen de keuken bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de keuken zelf te plaatsen. Wij leveren de keukenkasten het werkblad en eventueel de apparatuur dan netjes bij u af. Past de huidige keuken niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij denken graag met u mee.

Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  Werkwijze

   Afspraak maken in onze showroom
   Kies de gewenste materialen en uitstraling.
   GRATIS inmeten op locatie
   GRATIS ontwerp 
   Bespreken van de planning.
   Produceren en leveren.

   

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.